Polman bouw en onderhoud - Woudenberg

Uw badkamer en toilet

badkamerOok al is het aantal vierkante meters in de badkamer en het toilet vaak beperkt, toch is een mooie afwerking van uw sanitaire ruimtes van groot belang voor uw woongenot. De laatste jaren zijn er prachtige producten op de markt gekomen om uw badkamer en toilet praktisch en stijlvol in te richten. Renovatie van de sanitaire voorzieningen staat bij veel mensen die verbouwplannen hebben, bovenaan op het lijstje.

Juist bij de stijlvolle badkamermeubelen is een persoonlijke toon belangrijk. Een standaard wastafel kan vervangen worden door een design-waskom met een praktische kraan op een degelijk werkblad. Wij zorgen voor een vakkundige montage en een goede afdichting zodat vochtproblemen kunnen worden voorkomen.

zwevend toilet in een kleine wc-ruimteEen zwevend toilet is praktisch in een kleine wc-ruimte als de stortbak op een creatieve plaats weggewerkt kan worden. Zo is een groter deel van de vloer vrij bereikbaar en dat is natuurlijk handig om schoon te maken... Ook dan zullen natuurlijk design-accessoires voor een persoonlijke en stijlvolle afwerking zorgen.