Polman bouw en onderhoud - Woudenberg

Dakraam

Velux dakraam: kwaliteit en gemakWie een dakraam wilt laten zetten in een bestaand huis, komt vrijwel altijd terecht bij Velux, het kwaliteitsmerk voor dakramen. Het grote voordeel van een Velux-dakraam is dat er veel verschillende maten zijn (te herkennen aan de afkorting GPL...) die allemaal een vast maatvoering hebben. Daardoor kunnen makkelijk accessoires zoals zonnescreens of horren worden geplaatst: met de juiste maat past het altijd.

Het plaatsen van een dakraam is tegenwoordig volledig vergunningsvrij, zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde van een huis. Terwijl het woongenot fors toeneemt, zit u maar kort in de rommel. Een dakraam kan door ons altijd in een halve dag worden geplaatst.

Velux dakraam: kwaliteit en gemakSoms is het nodig om de ruit van een dakraam te vervangen. Wanneer dat een Velux-dakraam betreft, is dat geen enkel probleem, zelfs niet bij types die door Velux niet meer nieuw geleverd worden. De maatvoering van een Velux-dakraam is en blijft standaard en is goed gedocumenteerd, zodat het voor ons eenvoudig is om een nieuwe ruit te plaatsen in een ouder dakraam.

En de kwaliteit van de dakramen die wij plaatsen, is altijd hoog. En zoals u weet: wij houden van een zorgvuldige afwerking in de stijl van uw huis. Daarom werken wij graag met Velux-dakramen.