Polman bouw en onderhoud - Woudenberg

Uitbouw

De woonkamer is in uw huis een belangrijk vertrek waar u graag prettig verblijft en voldoende ruimte hebt. Om uw woonruimte te vergroten, is vaak een uitbouw aan de achterzijde een eenvoudige en effectieve mogelijkheid. Zelfs in een nieuwbouwplan kan het de moeite waard zijn om met ons in gesprek te gaan over vergroting van uw woning.

Uitbouw achterzijdeWij houden niet alleen rekening met uw wensen, maar letten natuurlijk ook op de bouwkundige mogelijkheden. Degelijk bouwen vinden wij vanzelfsprekend. Bij de woning op de foto hiernaast moest niet alleen de dragende staalconstructie in de gevel worden aangepast, waardoor in de woning een staander is aangebracht die een interessant onderdeel werd van de inrichting. Ook hebben we buiten de regenwaterafvoer in combinatie met de riolering aangepast.

Wij werken graag samen met andere vaklieden die het ambacht hoog houden. Een goede metselaar biedt ons kwaliteit tegen een lagere prijs dan waarvoor we zelf zouden kunnen metselen. Zo waarderen we elkaar in het vakmanschap.